PROPERES ACTUACIONS

l

La Banda i la Coral de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès enceten la temporada de concerts a l'Ateneu Municipal de Cerdanyola del 2022. A continuació us presentem les actuacions previstes aquest trimestre: 

'10na Trobada de Corals de l'AMCV', 13 de març de 2022, 18h.

Amb la col·laboració de l'Obrador Coral de Rubí i l'Agrupació Coral de Matadepera

Tres corals amb una llarga tradició per terres vallesanes seran les protagonistes de la 10a Trobada de Corals que organitza l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) a la nostra ciutat. Es tracta de l'Obrador Coral de Rubí, dirigit per Jordi Boltes Arcusa, de l'Agrupació Coral Matadepera, dirigida per Pol Pastor; i de la mateixa Coral de l'AMCV, l'amfitriona d'aquest concert a tres bandes. Després del parèntesi de la pandèmia, la ja mítica Trobada de Corals de l'AMCV torna amb la celebració dels deu anys i fidel, com sempre, al seu esperit: bona música, germanor i compromís amb la cultura. No hi faltis!

'Saint Patrick's amb la Banda', 19 de març de 2022, 19h.

La tradició és clara amb la recepta que cal seguir per celebrar el dia de Saint Patrick, patró d'Irlanda: molt de color verd, trèvols de quatre fulles per atraure la bona sort i, sobretot, molta música! Aquest any, la Banda de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) se suma a la celebració d'aquest dia amb un concert dedicat a la música irlandesa i folklòrica. A la primera part, una formació convidada interpretarà peces pròpies d'aquestes terres celtes amb instruments irlandesos tradicionals; i a la segona part, la Banda agafarà el relleu amb un repertori adequat per aquesta festivitat i d'homenatge a les músiques populars europees. Serà divertit! T'hi apuntes?

Les entrades s'hauran d'adquirir de forma telemàtica, a l'enllaç d'aquí a sota. La venda s'obrirà dues setmanes abans de cada funció.

--ENTRADES AMCV--

np_F0A0441.jpg