PROPERES ACTUACIONS

l

La Banda i la Coral de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès recuperen la programació habitual de concerts i actuacions al Teatre Municipal de l'Ateneu de Cerdanyola. A continuació us presentem les tres actuacions previstes a Cerdanyola aquest primer trimestre: 

'Cantem a la vida de Lorca', 23 d'octubre de 2021, 19h.

Quan es compleixen 85 anys de l'afusellament de Federico García Lorca durant la guerra civil, la Coral de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès porta a escena un espectacle per recordar la vida i obra del poeta espanyol més llegit de tots els temps. Un xou que arriba a l'Ateneu per reivindicar la figura del geni de Granada i que permetrà al gran públic endinsar-se en la seva trajectòria a través de la música, el ball i la poesia. Un muntatge per fer memòria. No hi pots faltar! 

'Concert de Santa Cecília', 20 de novembre de 2021, 19h.

Saps quina música hi havia abans de l'admirat Beethoven? Al segle XIX, els autors romàntics també s'ho van preguntar. I és així com van recuperar (i renovar) en les seves partitures ritmes propis dels segles anteriors. Parlem dels minuets, les pavanes, les chacones... Formes musicals injustament oblidades fins aleshores, que tradicionalment s'acompanyaven amb danses i que seran les protagonistes d'aquest dia de Santa Cecília tan especial per a l'AMCV en què la Banda i la Coral retran homenatge a la patrona dels músics. T'hi apuntes?

'Concert d'Any Nou', 2 de gener de 2022, 19h.

Els membres de les dues formacions actives de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès us conviden a celebrar les dates més assenyalades de l'any amb música. Tant la Coral, de la mà de Manel Cubeles, com la Banda, dirigida per Raúl Lacilla, protagonitzaran una vetllada al més pur estil vienès sense oblidar el filtre cerdanyolenc que sempre caracteritza les seves actuacions. No faltaran els valsos, les polques i les nadales en aquesta cita tan esperada, i tampoc una sorpresa final! 

Les entrades s'hauran d'adquirir de forma telemàtica, a l'enllaç d'aquí a sota. La venda s'obrirà dues setmanes abans de cada funció.

--ENTRADES AMCV--

DSC_6002.jpg
DSC_6032.jpg

l

La Banda de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès també farà dues actuacions més, a Barcelona i Pineda de Mar. La Banda interpretarà una selecció del repertori d'Un Castell de Musicals', en format simfònic amb cantants solistes. 

'Un diumenge de musicals a l'Aliança', 21 de novembre de 2021, 18h.

Casino de l'Aliança de Poblenou, Barcelona

-- ENTRADES L'Aliança --

[JA A LA VENDA]

'Un Nadal de Broadway amb la Banda de Cerdanyola', 18 de desembre de 2021, 20:30h.

Auditori de Pineda de Mar

-- ENTRADES Pineda --

[EXHAURIDES]

Us hi esperem !!