top of page

L'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès presenta ...

Un Castell Celta

XXIIna edició del Concert d'Estiu al Castell de Sant Marçal

Sons dels pobles de la fi del món

_XOF8386.jpg

L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) presenta la XXIIna edició del Concert al Castell de Sant Marçal. El proper divendres 28 de juny de 2024 (21:30h), la Banda i la Coral de l’Agrupació estrenaran l’espectacle “Un Castell Celta - Sons dels pobles de la fi del món”.
L’AMCV presenta un repertori atractiu, folklòric, molt variat i pintoresc, que farà un recorregut geogràfic i artístic per les diferents tradicions celtes. La Banda i la Coral ens convidaran a viatjar des d’Escòcia i Irlanda fins a la Bretanya Francesa i Galícia, per arribar finalment a Amèrica. Sonaran temes clàssics per Banda, com “Molly on the shore” de Percy Grainger o les “Four Scottish Dances” de Malcolm Arnold, un recull de l’espectacle “Riverdance” de Bill Whelan, i d’altres temes folk com “Tri Martolod” d’Alan Stivell o “Muñeira de Cascarexa” d’Ernesto Campos.

Des de l’AMCV estem convençuts d’una proposta artística i musical molt completa, on gaudiran tots els públics, des del més expert i fins al més novell. Un repertori original i divertit, fàcil d’escoltar i de ballar, que servirà per demostrar la versatilitat de les dues formacions de l’AMCV, la Banda i la Coral, en plena forma aquest 2024 quan celebrem els 25 anys de la seva fundació.

 

Gràcies per donar suport a la cultura. T'hi esperem!

 

Entrades a la venda a partir del 10 de Juny a les 12:00h.

Cartell_Un Castell Celta_AMCV2024.jpeg

Preus de les entrades:

- 20€ + 1€ despeses de gestió

- 15€ + 1 € despeses de gestió

 

DESCOMPTES DISPONIBLES PELS MEMBRES I SOCIS/ES DE L'AMCV !

ANIMA'T I ASSOCIA'T A L'AMCV !

 

Per més informació, contacta'ns al info@amcv.cat

Logos web amcv2024_edited.jpg

AMCVer

Amb aquest tiquet assegures la vida de la música viva

ENTRADA

Butaca:

El teu poble

Horari:

Avui

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Ajuda'ns!
Associa't a l'AMCV

bottom of page