top of page

IGUALTAT

El 1993 les Nacions Unides van aprovar la Declaració sobre l’eliminació de la violència contra la dona i el 2011 es va aprovar la Resolució 17/19: drets humans, orientació sexual i identitat de gènere. Des de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès no volem quedar al marge d’aquest esforç col·lectiu que s’està intensificant en els últims anys i que està contribuint a una eliminació progressiva de les discriminacions que pateixen les dones i les persones LGTBIAQ a casa nostra en totes les seves manifestacions. Per això, i també perquè partim de la base que formem part d’un món masclista i LGTBIAQfòbic, i que la nostra quotidianitat també està atravessada per aquestes lògiques de forma inevitable, a principis de 2021 a l’AMCV vam iniciar un procés complex i necessari per dotar-nos d'eines per a l’abordatge de les violències masclistes i LGTBIAQfòbiques.

1.

Fes clic aquí per llegir el nostre Protocol per a l’abordatge de les violències masclistes i LGTBIQfòbiques!

A més, també tenim un Document resum i un esquema!

2.

La bústia d'igualtat és un espai segur perquè puguis posar-nos en coneixement de situacions que vulguis compartir amb nosaltres o d'idees o propostes que tinguis. Ho pots fer des de l'anonimat o deixant el teu nom. Totes les informacions, amb més o menys detall, són vàlides perquè, d'una manera o altra, ens ajuden molt en la tasca d'eliminar les actituds masclistes LGTBIAQfòbiques a l'entitat.

Fes clic aquí per accedir a la Bústia d'Igualtat de l'AMCV

3.

La Comissió d'Igualtat de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (CIAMCV): és l'òrgan horitzontal, voluntari, mixt i rotatori que garanteix, juntament amb la col·laboració de la junta directiva, que s’apliquen les quatre potes que guien el Protocol (Sensibilització i prevenció, Detecció i Actuació, i Reparació). Davant de la detecció de casos complexos a l’AMCV, la comissió farà la derivació a organismes especialitzats, com ara Safareig.

4.

Si tens cap més dubte, o vols estar al cas de les activitats que fem, pots trobar-nos a les nostres xarxes socials o per correu electrònic!

@amcv1999

twitter-logo-2-1.png
Facebook_Logo_(2019).png
png-transparent-instagram-logo-logo-instagram-computer-icons-camera-instagram-logo-text-tr

Ajuda'ns!
Associa't a l'AMCV

AMCVer

Amb aquest tiquet assegures la vida de la música viva

ENTRADA

Butaca:

El teu poble

Horari:

Avui

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
bottom of page